Plecand de la o baza lingvistica consolidata in timp si fortificata ulterior de o pregatire profesionala si specializata, indreptata spre traducere si interpretariat, le ofer clientilor mei o gama de servicii de inalta calitate si solutii personalizate.

Serviciile mele se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, institutiilor de stat, companiilor nationale si internationale, institutiilor publice, birourilor de avocatura si notariale, tuturor celor care cauta si apreciaza profesionalismul si un inalt standard calitativ in domeniul traducerilor si interpretariatului.

Avantajele serviciilor mele
  • capacitate de analiza a textului, de creare si gestiune a glosarelor, de optiuni stilistice si terminologice adecvate, claritatea expunerii;
  • deosebita atentie si profesionalism in indeplinirea sarcinilor;
  • respectarea deplina a termenelor de predare;
  • asigurarea confidentialitatii maxime in tratarea informatiilor;
  • redactarea traducerii in programul dorit de client si in versiunea grafica stabilita in limba originala.

Traduceri juridice
Texte juridice, legislatie europeana, somatii, notificari, procuri notariale, texte legislative, hotarari judecatoresti, acte constitutive, statute, acte de cesiune, titluri executorii, atestate, autorizatii diverse, sentinte de divort, etc.

Traduceri de documente si acte oficiale
Acte si documente standardizate pentru persoane fizice, pentru intocmirea documentatiei necesare pentru emigrare, turism, contracte de munca, obtinere vize diverse, reintregire de familie, burse in strainatate.

Diplome si acte de studii
Diplome bacalaureat, diplome de licenta, certificate postliceale, foi matricole, planuri de invatamant, certificate si atestate de competenta profesionala.

Traduceri tehnice
Domeniul energetic, electric, mecanic, constructii, industria petroliera, industria automobila, transporturi, caiete de sarcini, manuale de utilizare, procese-verbale, licente, instructiuni tehnice, etc.

Traduceri IT&C
Programe software, manuale de utilizare, traduceri site-uri web.

Traduceri medicale si farmaceutice
Prezentari de produse farmaceutice si medicale, adeverinte medicale, avize epidemiologice, fise medicale, prospecte medicamente, autorizatii de libera practica, studii clinice, diagnostice, fise pacienti, certificate de analize medicale.

Traduceri economice
Financiare - Dosare de participare la licitatii, dosare finantare, leasing, adeverinte/declaratii de venit;
Contabile, bancare - Conditii de creditare, extrase de cont bancar, asigurari, ordin de transfer bancar, rapoarte de audit bancar;
Comerciale - certificate de origine a marfii, certificat constatator, acte ale societatilor comerciale: certificate de inmatriculare, acte constitutive, acte aditionale, caziere fiscale, contracte de vanzare-cumparare, inchiriere, asociere.

Documente diverse
Discursuri politice, scrisori de acreditare, invitatii oficiale, comunicate de presa, corespondenta privata, proiecte si rapoarte diverse, legislatie comunitara europeana, dosare si proiecte pentru diverse programe de finantare (Phare, Ispa, Sapard).

Interpretariat
Va stau la dispozitie pentru diferite evenimente, cum ar fi: conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, negocieri, licitatii, birouri notariale.

Alte servicii:
Pe langa traducere, ofer servicii suplimentare precum:
  • Coffrevizia, editarea si corectarea unor texte deja traduse (in limba italiana, romana);ee
  • redactarea traducerii in programul dorit de client si direct in versiunea grafica a textului original;
  • legalizarea notariala.


In cazul documentelor pentru care se solicita legalizare, la tariful de traducere se va adauga tariful practicat de cabinetul notarial.
Legalizarea unei traduceri se face numai in prezenta documentului original.© Traduceri Italiana
All rights reserved